WAAROM RVS VOOR HORECA IDEAAL IS: STRAK EN HYGIËNISCH

VOORBEELD 1: RVS IN DE KEUKEN

In een professionele horecakeuken is hygiëne ontzettend belangrijk. Dat vond ook de eigenaar van een pannenkoekenhuis in Voorthuizen. De oude tegels aan de muur voldeden niet meer aan de eisen. Rvs is een stuk schoner. We bekeken eerst de oude situatie, terwijl de medewerkers in de keuken aan het werk waren. Omdat dat natuurlijk de omstandigheden zijn waarom het gaat. Toen de offerte akkoord was, maakten we in overleg met de eigenaar een plan van aanpak.

Het restaurant moest open blijven. Daarom gingen we ‘s ochtends heel vroeg en ‘s avonds laat aan het werk, voor en na sluitingstijd. Wat opviel: de totale wand was 4,58 meter lang en 1,2 meter hoog. Terwijl platen rvs standaard fabrieksmaat 2500 X 1250 mm hebben. Twee platen moesten dus een andere afmeting krijgen. De rvs platen plakten we tegen de wand en de naden kitten we af. Voor dit resultaat stellen we ons graag flexibel op. Strak en hygiënisch!

VOORBEELD 2: RVS OP EEN BAR

In een voetbalkantine is het meestal erg gezellig. Nabeschouwen op de overwinning, sterke (of slappe) verhalen vertellen en vooral bier drinken. Ja, zo’n bar krijgt een hoop te verduren. Zo ook de oude gelakte bar bij voetbalvereniging VVOP in Voorthuizen; die kon wel een opknapbeurt gebruiken. Ze wilden eerst een compleet nieuwe bar. Maar waarom zou je kopen als je ‘m ook op een andere manier er als nieuw kunt laten uitzien? Op een manier die een stuk voordeliger, duurzamer en praktischer is? Ze vroegen ons of wij een oplossing hadden. Met een rvs blad lijkt de bar weer als nieuw.

We begonnen met inmeten. En nadat de offerte was goedgekeurd, gingen we aan de slag met de technische tekening. In onze werkplaats bouwden we de bar, monteerden we ‘m en kitten we ter plekke af. Door het rvs zetwerk met een geslepen k320 structuur is de bar een stuk gemakkelijker schoon te maken. En het ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Scroll naar boven