Aluminium constructiewerk: zo ontstaat een flexibele alu trap

De vraag

Stel, u gebruikt de zolder in uw werkplaats als opslag. Om daar te komen, is natuurlijk een trap nodig. Maar bij een van onze klanten paste dat niet. Als er aan de ingang van de opslag een trap zou staan, dan zouden de caravans er niet meer langs passen. Een losse trap was ook geen optie, want deze is te licht en niet sterk genoeg. Kortom: niet veilig genoeg. Hoe dan wel?

De oplossing

Wij bedachten een aluminium trap. Stevig en flexibel. Door middel van een scharnierpunt en opklapbare leuning kan hij tegen de wand gereden worden. Zodat de klant tegenwoordig gemakkelijk de opslag bereiken, zonder dat het ten koste gaat van ruime. De caravans passen er gemakkelijk langs.

Aluminium constructiewerk?

Aluminium constructiewerk, zoals deze trap, is onderhoudsvrij en in bijna alle denkbare toepassingen mogelijk. Onze aluminium constructies kunnen we volledig op maat maken. Van buizen tot kokers en voor zowel bouwbedrijven als particulieren. Meer weten over de mogelijkheden?

1 gedachte over “Aluminium constructiewerk: zo ontstaat een flexibele alu trap”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven