METAALBEWERKING: DE VOORDELEN VAN ALUMINIUM EN RVS

In onze metaalbewerking werken we veel met aluminium en RVS. Bewust! Vanwege de unieke eigenschappen van de metalen zijn ze ontzettend veelzijdig en gaan ze lang mee. Hieronder zetten we enkele voordelen van aluminium en RVS op een rij.

ALUMINIUM IS LICHT EN TEGELIJKERTIJD STEVIG

Dat maakt producten van deze materialen enorm praktisch in gebruik, vooral als ze snel verplaatsbaar moeten zijn. Aluminium en RVS zijn bijvoorbeeld ideaal voor steigers en verrijdbare trappen.

ALUMINIUM EN RVS KUN JE OP ALLE DENKBARE MANIEREN BEWERKEN

Lassen, zetten, knippen, slijpen, polijsten. Aluminium en RVS zijn misschien wel de breedst toepasbare metalen. We kunnen ze op alle denkbare manieren op maat bewerken. Van praktisch tot stijlvol. Van buizen tot kokers en voor zowel bouwbedrijven als particulieren.    

PRODUCTEN GAAN JARENLANG MEE

Beide metalen blijven lange tijd mooi. RVS staat voor roestvrij staal. Logisch dus dat dit product niet snel roest. Maar ook aluminium blijft lang mooi; in ieder geval een stuk langer dan staal. Daarnaast heeft temperatuur er nauwelijks invloed op. Dat betekent dat machines in bijvoorbeeld vochtige omgevingen goed blijven werken. En bloembakken van deze materialen ├ęchte eyecatchers in de tuin zijn en blijven. 

ZE ZIJN SCHOON EN PRAKTISCH

De materialen zijn ook goed geschikt voor locaties waar strenge hygi├źne-eisen gelden, bijvoorbeeld in de voedingsindustrie. De gladde oppervlaktes zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken en houden. 

GEURTS METAAL & TECHNIEK EN VOORDELEN VAN ALUMINIUM EN RVS

U zoekt naar RVS of aluminium toepassingen op maat? Bij Geurts Metaal & Techniek. werken we uitsluitend op aanvraag. Daardoor zijn we ook zo kritisch op elk product dat we maken of bewerken. Meer weten over de mogelijkheden? We vertellen u graag meer.

Scroll naar boven