WIE WE ZIJN?

U zoekt naar RVS of aluminium toepassingen op maat? Aangenaam! Wij zijn Geurts Metaal & Techniek. We werken uitsluitend op aanvraag. Daardoor zijn we ook zo kritisch op elk product dat we maken of bewerken. Door onze brede kennis kunnen we snel inspelen op verschillende opdrachten. En daardoor is ons klantenbestand zo veelzijdig. Dat gaat van bouwbedrijven, productiebedrijven, designers, restaurants tot particulieren.

WAT WE DOEN?

Wij zijn uw partner voor:

STEL UW VRAAG, WIJ SCHETSEN DE MOGELIJKHEDEN, KOMEN INMETEN EN DOEN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE. WIJ BIEDEN VOOR ELK PROBLEEM EEN OPLOSSING.

BENNIE GEURTS

“U zoekt naar RVS of aluminium toepassingen op maat? Aangenaam! Ik werk uitsluitend op aanvraag. Daardoor zijn we ook zo kritisch op elk product dat we maken of bewerken. Door onze brede kennis kunnen we snel inspelen op verschillende opdrachten. “

Stalen deuren

Je kan er niet meer omheen. Ook wij maken ze met plezier. Taatsdeuren, draaideuren en schuifdeuren. Wij maken ze in alle vormen, kleuren en maten. Van A tot Z. Onze deuren zijn betaalbaar en onze service is flexibel.

RVS en aluminium TIG-lassen

Voor laswerk van hoge kwaliteit gebruiken wij een TIG-lastechniek. TIG staat voor Tungsten Inert Gas en is een lastechniek waarbij de lasser eigenhandig materiaal toevoegt. Deze methode is bij uitstek geschikt voor waterdichte aansluitingen, maar ook voor auto-onderdelen. Wij zijn gecertificeerd TIG-lasser voor RVS en aluminium.

RVS en aluminium constructie werk

Onderhoudsvrij en in bijna alle denkbare toepassingen mogelijk. Dat zijn de voordelen van RVS en aluminium constructiewerk. Van buizen tot kokers en voor zowel bouwbedrijven als particulieren. Wij kunnen het maken.

Plaatwerk, knipwerk en zetwerk

RVS vlakke platen en aluminium vlakke platen zijn goed te gebruiken als ‘bekleding’ voor uw trap of aanhangwagen. Maar voor nog veel meer plaatwerk, knipwerk en zetwerk. Of u nu een hoek van de schuur met metaal wilt afzetten. Of u een volledige afzuigkap in huis wilt plaatsen. Óf u zoekt naar stijlvolle, moderne bloembakken voor in de tuin. 

RVS k320 geslepen

RVS K320 geslepen materialen worden met name gebruikt bij design. Niet voor niets. Door de slijping met korrel krijgt het RVS een nette en strakke uitstraling. Ervaar zelf de kracht van het resultaat.

RVS hoogglans polijsten

Met hoogglans polijsten geeft u een unieke uitstraling aan uw RVS. Met deze techniek laten we bijvoorbeeld uw deurbeslagen, sidebars en andere auto-onderdelen stralen. Maar ook onderdelen voor in de badkamer of keuken.

Scroll naar boven