Uw specialist in RVS TIG-lassen en aluminium TIG-lassen

Voor een optimale aansluiting en bij uitstek geschikt voor waterdichte aansluitingen. Wij zijn gecertificeerd in RVS TIG-lassen en in aluminium TIG-lassen.

RVS TIG-lassen en aluminium TIG-lassen

Voor laswerk van hoge kwaliteit gebruiken wij een TIG-lastechniek. TIG staat voor Tungsten Inert Gas en is een lastechniek waarbij de lasser eigenhandig materiaal toevoegt. Deze methode is bij uitstek geschikt voor waterdichte aansluitingen, maar ook voor auto-onderdelen. Wij zijn gecertificeerd TIG-lasser voor RVS en aluminium.

 

Contact opnemen

RVS tig lassen

Zo werken wij - tig lassen in Voorthuizen

Zo werken wij

TIG-lassen is een lastechniek die valt of staat bij de vaardigheden van de lasser. Hierbij gebruik je namelijk twee handen: de ene hand houdt het lasapparaat vast, de andere hand voegt een draad van wolfraam toe. Het voordeel van deze techniek: een nette aansluiting van hoge kwaliteit.

Waarom wij?

We zijn gecertificeerd voor RVS en aluminium TIG-lassen. Daarmee kunt u vertrouwen op ons vakmanschap. Naast TIG-lassen kunt u bij ons terecht voor RVS-formeergaslassen. Het resultaat is een betrouwbare aansluiting, zonder het gevaar van lekkage.

Contact opnemen

Tuinkeurmerk Janse & Berkhof Tuinen