Geurts Metaal - Voorthuizen

Zeer Flexibel. geen 8 tot 5 mentaliteit

Contact per E-mail

Hoe kunnen we u helpen?

Wij bieden voor elk probleem een oplossing. Dus ook voor uw probleem. Stel uw vraag, wij schetsen de mogelijkheden, kunnen inmeten en doen vrijblijvend een offerte. Neem vrijblijvend contact op.

Geurts Metaal & Techniek
Noordersingel 32
3781 XJ
Voortuizen

06 50 53 11 75
bennie@geurtsmetaal.nl

ert

Meedenkend en we luisteren goed naar de klant

Bennie Geurts

Metaalbewerker Bennie Geurts te Voorthuizen

"U zoekt naar RVS of aluminium toepassingen op maat? Aangenaam! Ik werk uitsluitend op aanvraag. Daardoor zijn we ook zo kritisch op elk product dat we maken of bewerken. Door onze brede kennis kunnen we snel inspelen op verschillende opdrachten. "

Wilt u meer weten? Bel ons op 06 50 53 11 75

Machinebouw

Van casco machines tot volledige eindoplevering. Op basis van een ontwerp bouwen wij hoogwaardige machines van RVS. In alle soorten en maten en geschikt voor alle denkbare toepassingen. Onze machines bouwen we met name voor de voedingsbranche, maar ook voor andere branches. 

Machinebouw

RVS en aluminium TIG-lassen

Voor laswerk van hoge kwaliteit gebruiken wij een TIG-lastechniek. TIG staat voor Tungsten Inert Gas en is een lastechniek waarbij de lasser eigenhandig materiaal toevoegt. Deze methode is bij uitstek geschikt voor waterdichte aansluitingen, maar ook voor auto-onderdelen. Wij zijn gecertificeerd TIG-lasser voor RVS en aluminium.

TIG-lassen

RVS en aluminium constructie werk

Onderhoudsvrij en in bijna alle denkbare toepassingen mogelijk. Dat zijn de voordelen van RVS en aluminium constructiewerk. Van buizen tot kokers en voor zowel bouwbedrijven als particulieren. Wij kunnen het maken.  

RVS en aluminium constructie werk

Plaatwerk, knipwerk en zetwerk

RVS vlakke platen en aluminium vlakke platen zijn goed te gebruiken als ‘bekleding’ voor uw trap of aanhangwagen. Maar voor nog veel meer plaatwerk, knipwerk en zetwerk. Of u nu een hoek van de schuur met metaal wilt afzetten. Of u een volledige afzuigkap in huis wilt plaatsen. Óf u zoekt naar stijlvolle, moderne bloembakken voor in de tuin. 

Plaatwerk, knipwerk en zetwerk

RVS k320 geslepen

RVS K320 geslepen materialen worden met name gebruikt bij design. Niet voor niets. Door de slijping met korrel krijgt het RVS een nette en strakke uitstraling. Ervaar zelf de kracht van het resultaat.

RVS k320 geslepen

RVS hoogglans polijsten

Met hoogglans polijsten geeft u een unieke uitstraling aan uw RVS. Met deze techniek laten we bijvoorbeeld uw deurbeslagen, sidebars en andere auto-onderdelen stralen. Maar ook onderdelen voor in de badkamer of keuken.

RVS hoogglans polijsten