2X METAAL IN DE TUIN VOOR EEN INDUSTRIËLE LOOK

Metaal geeft in de tuin een stoere, robuuste uitstraling. En gaat ook nog eens lange tijd mee. Of u het nu gebruikt in een tuinmeubel of in een bloembak; metaal is altijd een echte eyecatcher. Hieronder twee mooie voorbeelden waarmee u uw tuin in een handomdraai een strakke look geeft. 

STALEN LOUNGE: VOOR EEN STOERE, INDUSTRIËLE LOOK

Deze stalen lounge voor in de tuin hebben we ontworpen en gemaakt voor eigen gebruik: hij staat onder mijn eigen veranda. De bank bestaat uit hout en staal: de zitting is van hout en het onderframe van staal. Wat direct opvalt is de stoere, industriële look. Hiervoor hebben we de bank laten poedercoaten in het mat zwart. Deze coating zorgt voor een laklaag die de bank weerbestendig maakt – wel zo handig buiten. Doordat we de bank hebben laten verzinken, heeft deze ook een antiroestlaag waarmee hij nog langer meegaat.

Ook de tuintafel en barkruk zijn verzinkt en gepoedercoat. Samen vormt het zo een prachtig plaatje.

RVS BLOEMBAK: VEELZIJDIGE EYECATCHER VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Een andere tip voor in de tuin: poot bloemen en planten in een RVS bloembak. Het grote voordeel van zo’n bloembak is dat hij jaren meegaat. Dit komt door het materiaal: we hebben ‘m gemaakt van RVS 316 in plaats van RVS 304. De kwaliteit van RVS 316 zorgt ervoor dat dit materiaal beter bestand is tegen zuren en dus ook tegen regen, sneeuw, mist en andere vochtige luchtomstandigheden. Ook kunt u ze in de vochtige hoekjes van uw tuin plaatsen. Lees hier meer over de voordelen van RVS.

Bij deze bloembakken slijpen we het RVS in k320. Dit geeft ze de mooie strakke uitstraling. Maar er is veel meer mogelijk: u kunt ze ook laten polijsten, blank laten of laten glasparelen voor een glanzend resultaat.

UW TUIN AANPAKKEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met metaal in uw tuin? We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden

Scroll naar boven