Machinebouw: wij bouwen van casco tot volledige eindoplevering

Voor al uw hoogwaardige machines van RVS. In alle soorten en maten en geschikt voor alle denkbare toepassingen. Wij verzorgen uw machinebouw.

Machinebouw op maat door Geurts Metaal & Techniek

Van casco machines tot volledige eindoplevering. Op basis van een ontwerp bouwen wij hoogwaardige machines van RVS. In alles soorten en maten en geschikt voor alle denkbare toepassingen. Onze machines bouwen we met name voor de voedingsbranche, maar ook voor andere branches. 

Contact opnemen

Machinebouw op maat

Machinebouw kist voor een kar

Zo werken wij

De ontwerpen maken we niet zelf, maar we bouwen ze wel. Wij werken op basis van een ontwerp van een ingenieur of bouwkundig tekenaar. Door onze jarenlange ervaring weten we waaraan een werkende machine moet voldoen. Zien we fouten in een ontwerp, dan geven we ze uiteraard aan. Afhankelijk van het ontwerp kunnen we in twee tot zes weken bouwen. 

RVS en Aluminium TIG Lassen

Waarom wij?

Als u ons vraagt: kunnen jullie dit maken? Dan is ons antwoord: ja. Wij bouwen uw machine van 316 of 304 RVS. Daarmee weet u zeker dat uw product jarenlang mee gaat. Daarnaast hebben we inmiddels een jarenlange ervaring in de voedingsindustrie opgebouwd, waardoor specifieke richtlijnen voor ons geen geheim zijn.

Over ons

Metaalbewerking - Voorthuizen werkplaats