Veldhuizen Grafisch Effect in Barneveld stelling rvs op maat

Van reclamezuilen tot werktafels bij Veldhuizen Grafisch Effect

Eind juni werden we gebeld door de eigenaar van Veldhuizen Grafisch Effect in Barneveld. Ze gingen na de bouwvak verhuizen en wilden op hun nieuwe werkplek een materiaalstelling waarin ze zo’n tweehonderdvijftig rollen folie op kunnen bergen. 

Lees meer...

New York stalen constructie

Glimmende ontvangst voor New Yorker Apeldoorn

Het is dé eyecatcher van winkelcentrum Oranjerie in Apeldoorn. De entree van de nieuwe New Yorker. Wij plaatsten de volledige stalen constructie en zorgden voor een glimmende afwerking. En daar zijn we best wel trots op.

Lees meer...

RVS balustrade

Stoere balustrades van RVS in nieuwe New Yorker

Balustrades zijn er voor de veiligheid, maar ook voor het oog. In de nieuwe New Yorker in Heerlen plaatsten wij een volledige RVS balustrade mét glas en een leuning. En dat in maar drie weken tijd.

Lees meer...

Metalen deur laten maken in Leusden

Stalen deur met extra ruwe afwerking in Leusden

‘Ik wil een industriële deur die veel licht doorlaat’. Zo luidde de wens van opdrachtgever Bob. Dan denk je misschien meteen aan een stalen deur. Maar Bob wilde net wat anders. En daar konden wij ons goed in vinden.

Lees meer...

Terrastafel op maat maken cafe restaurant metaalbewerking Voortuizen

Nieuw stalen terras voor Café de Lindeboom

Vier stalen loungebanken als eyecatchers op het terras. En een gloednieuw glazenrek boven de bar. Café de Lindeboom in Voorthuizen is na een flinke metamorfose klaar voor de zomerse drukte.

Lees meer...

Compleet industrieel interieur voor Alutrend

We willen een nieuw, industrieel interieur. Doe je dat ook?’ Met die vraag kwam Alutrend Barneveld bij ons aan. Ze zaten volop in de verbouwing van een gloednieuw pand op Harselaar-Zuid en wilden het kantoor en de bar een industriële twist geven. Een mooi project.

Lees meer...

Aluminium: repareren of nieuw bestellen

Aluminium: repareren of nieuw bestellen?

Aluminium is een veelgebruikt materiaal dat licht is en niet roest.
Maar ook aluminium gaat wel eens kapot. Kan gebeuren. Wat is dan de
beste oplossing: repareren of nieuw bestellen?

Lees meer...

Stalen lounge voor in de tuin

2x metaal in de tuin voor een industriële look

Metaal geeft in de tuin een stoere, robuuste uitstraling. En gaat ook nog eens lange tijd mee. Of u het nu gebruikt in een tuinmeubel of in een bloembak; metaal is altijd een echte eyecatcher. Hieronder twee mooie voorbeelden waarmee u uw tuin in een handomdraai een strakke look geeft. 

Lees meer...

RVS in de keuken

Waarom rvs voor horeca ideaal is: strak en hygiënisch

Rvs is het perfecte materiaal voor horeca. Bekijk onderstaande voorbeelden maar eens. Van keukenbekleding tot barbekleding. Enkele projecten op een rij.

Lees meer...

Voordelen van aluminium

Metaalbewerking: de voordelen van aluminium en RVS

In onze metaalbewerking werken we veel met aluminium en RVS. Bewust! Vanwege de unieke eigenschappen van de metalen zijn ze ontzettend veelzijdig en gaan ze lang mee. Hieronder zetten we enkele voordelen van aluminium en RVS op een rij.

Lees meer...

Machinebouw - Voorthuizen door Geurts Metaal

Machinebouw: in 9 stappen van ontwerp tot machine

De toepassingen van onze hoogwaardige machines van RVS lopen uiteen. Maar wat bij de bouw van elke machine hetzelfde is: de stappen die we doorlopen in het productieproces. Omdat we zo kwaliteit kunnen waarborgen, maar ook omdat we de machinebouw op die manier een stuk efficiënter maken. Wel zo handig.

Lees meer...

ALuminium trap - aluminium constructiewerk

Aluminium constructiewerk: zo ontstaat een flexibele alu trap

Wat allemaal mogelijk is met aluminium constructiewerk? U kunt beter zeggen wat niet. Neem bijvoorbeeld deze alu trap die we volledig op maat bedachten en ontwikkelden. Een perfecte oplossing voor een specifiek probleem.

Lees meer...